Taking too long? Close loading screen.

patch2image

در لاهیجان زیبایی های طبیعت و شهرسازی همدیگر را تکمیل کرده‌اند، شیطان کوه از مناطق زیبای لاهیجان است، در گذشته به این منطقه شاه نشین کوه می گفتند و برکه ای که ۲۰۰ متر عرض و ۷۰ متر طول داشت در جلوی آن بود که برای انبار کردن آب در امر آبیاری از آن استفاده می شد. امروز برکه به دریاچه ای مصنوعی تبدیل شده که در میان آن جزیره ای وجود دارد و عمارت کوچکی در این جزیره خودنمایی می‌کند.

در دل شیطان کوه آبشاری مصنوعی ایجاد شده که آب آن از همین دریاچه که به استخر لاهیجان معروف است سرچشمه می گیرد استخر لاهیجان اکنون نسبت به گذشته بزرگتر و زیباتر و اطراف آن با سنگفرش هایی که برای پیاده روی اختصاص پیدا کرده پوشیده شده است.
در بالای شیطان کوه فضایی مسطح وجود دارد که به بام سبز لاهیجان مشهور است. از این محوطه سبز و زیبا راهی وجود دارد که هم پیاده و هم با ماشین می توان به آنجا رفت، بامی که در آنجا شهر و قشنگی هایش چه در روز و چه در شب در زیر پای ماست و ما بیننده این زیبایی ها هستیم.

شیطان کوه

در کنار بام سبز طرح تله کابین بام سبز لاهیجان به عنوان نخستین تله کابین گیلان راه‌اندازی شده است. این طرح با هدف توسعه گردشگری ایجاد شده و ظرفیت جابه‌جایی سالانه ۹۶۸ هزار نفر برای آن پیش‌بینی شده‌است. مسیر حرکت تله‌کابین به نحوی طراحی شده که از داخل کابین ها نمای زیبایی از شهر و طبیعت چشم‌نواز اطراف دیده می‌شود.

در بام سبز و اطراف تله کابین لاهیجان فضای بسیار بزرگی برای کوهنوردی و پیاده روی مورد استفاده قرار می گیرد برای رفتن به ایستگاه دوم تله کابین هنگامی که داخل کابین بنشینید اگر به زیر پای خود نگاه کنید جنگل ها و باغات چای و شیروانی و سقف خانه ها را می بینید که خیلی آرام از بالا ی آنها رد می شوید.

عده ای از افراد این مسیر را ترجیح می‌دهند با پای پیاده طی کنند تا به ایستگاه برسند. هنگامی که از ایستگاه دوم به دیدن شهر بنشینیم هنگام غروب خورشید استخر مانند یک الماس در وسط شهر می‌درخشد.
بام سبز با زیبایی‌های خود در کنار دیگر جاذبه‌های گردشگری لاهیجان همواره پذیرای میهمانان داخلی و خارجی می‌باشد.